Zomervakantie in de Alpen

Ontdek al onze bestemmingen   Vaujany   Les Deux Alpes    Zillertal


Gunstige tarieven

 Formules naar uw keuze ! 

 

Kies het allemaal iets dichter bij huis deze zomer en trek eens naar de Alpen.

In Half Pension al vanaf 398 € per persoon terecht in Les Deux Alpes.  

 

Kiest U liever voor een appartement of studio in logies, dan staat Residence Les Hauts de la Drayre ter uwer beschikking vanaf 300 € per appartement/studio.  

 

Heeft U voorkeur voor een Kamer & Ontbijt formule, dan kan U terecht in Zell am Ziller vanaf € 119 per persoon in het Hotel Untermetzger of vanaf € 70 per persoon in het Pension Klammerschneider.

  RESERVEER NU ! 

 

U vindt uw keuze ?

Onze prijzen : Vaujany   Les Deux Alpes    Zillertal

 


Kinderkortingen

 Kies voor een gezinsvakantie ! 

 

Bovendien biedt Skiworld aanzienlijke kinderkortingen voor kinderen tot 6 jaar en voor kinderen tussen 7 en 18 jaar.  In Zell am Ziller verblijven kinderen tot 6 jaar, gedurende een bepaalde periode, gratis.

  RESERVEER NU ! 

Bekijk onze prijzen :  Vaujany   Les Deux Alpes    Zillertal

 


Familievoordelen

 Uniek ! 

 

In Les Deux Alpes biedt Skiworld iets unieks in de periode van 02/07/2016 tot 28/8/2016.  Gezinnen met kinderen kunnen zeer interessante kortingen krijgen, indien zij een 2 persoonskamer Zuidkamer (dalzicht) in Hotel Les Clarines nemen voor de volwassenen en een Noordkamer (bergzicht) voor de kinderen (2 tot 4 kinderen).

  RESERVEER NU ! 

Vaujany   Les Deux Alpes    Zillertal

 


7 nachten of 3/4 nachten

 U kiest de  lengte van uw verblijf ! 

 

U checkt in van zaterdag tot zaterdag voor 7 nachten.  Wenst U 3 nachten (aankomst donderdag-vertrek zondag) tot 4 nachten (aankomst zondag-vertrek donderdag) te verblijven, dan kan dit.  Vraag ernaar skiworld@freetours.be .

  RESERVEER NU ! 

Vaujany   Les Deux Alpes    Zillertal

 


 

Groepen

 Speciale prijzen 

 

Vraag ons naar uw groepsvoorwaarden.  Reeds vanaf 20 personen regelen wij voor U een op maat gemaakte offerte en service.  Heeft U speciale wensen, wij kunnen eraan tegemoet komen.  

skiworld@freetours.be

Of stel ons nu uw vraag  contact


 

Vaujany

 

Résidence Les Hauts de la Drayre

 Isère - Frankrijk 

 

Vaujany is een staaltje van traditie én moderne groei, een gezond evenwicht tussen beide.  Men heeft er alles aan gedaan om het prachtige dorp in zijn oorspronke-lijke staat te behouden, maar tegelijkertijd ook te groeien naar een modern dorp met de modernste installaties.

Het dorp ligt tegen de flank van het Massif des Grandes Rousses en de gondellift brengt U in enkele minuten tot in de bergen waar uw wandeling of uw mountainbiketocht start.  

Werkelijk alles kan je hier doen : mountainbiken, cyclo, wandelen, tal van watersporten en er is uiteraard de ultramoderne overdekte ijspiste.

De volledig uitgeruste appartementen en de studio's zijn uw rustpunt.  Hier kan U verblijven met tot 7 personen. De résidence ligt net naast het centre commercial van Vaujany, naast de supermarkt, en de verschillende bars en restaurants.

Bourg d'Oisans is erg populair bij onze gasten, evenals het Parc national des Ecrins. Het natuurpark is een onuitputtelijke bron van flora en fauna, en het speeldomein van menig wandelaar en alpinist.  Ook Grenoble wordt veel bezocht.

 

  Méér info & Reserveren  

 


Les Deux Alpes

 

Hotel Les Clarines

 Isère - Frankrijk 

 

Het zwembad van het Hotel Les Clarines is een element van verpozing in één zeer bruisend station.

Winter en zomer zijn er in Les Deux Alpes activiteiten. De zomer lokt vooral mountainbikers en wandelaars. Ook zomerskiërs zijn welkom op de gletsjers.  

Geniet van ons Half Pension hotel, het is uitstekend gelegen in het dorp en geeft toegang tot de grote winkelstraat met de vele winkeltjes, supermarkten, terrasjes en restaurants.  

Eigenlijk vindt U alles in Les Deux Alpes, wil U er toch eens tussenuit, bezoek dan Venosc, met de vele ambachtenmarkten of Bourg d'Oisans.  U zit op en boogscheut van Alpe d'Huez, belangrijk voor de fietsers.

 

  Méér info & Reserveren  

 


Zell am Ziller

 

Hotel Untermetzger / Pension Klammerschneider  

 Zillertal - Oostenrijk 

 

Zell am Ziller ligt aan de toegangspoort van het Zillertal, beter kan U niet zitten om toegang te krijgen tot alle geneugten die het dal te bieden heeft.  Van gastronomie tot folklore, van wandelen tot fietsen, van rust tot muziekfeest.  De Zillerbahn brengt U doorheen het dal.

Hotel Untermetzger ligt centraal in het dal, Pension Klammerschneider op 400m van het centrum.  Beide dus goed gelegen om te genieten van het aanbod in het dorp.  Het dorp biedt een uitgebreid recreatiedomein met een openbaar zwembad met glijbanen en tal van speeltuigen vor de kinderen.  

De mountainbikers en de cyclofietsers komen volop aan hun trekken, wandelaars kunnen kiezen uit méér dan 200 vooraf uitgestippelde routes, voor jong en oud.

 

  Méér info & Reserveren  

 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS