Wie is Skiworld ?

 

Ontdek ook onze andere merken:

 

 

Pam Vermeulen is dé referentie voor bus- en vlieg-busreizen. Hun aanbod gaat van begeleide stedentrips, rondreizen, vlieg-busreizen en cruise-busreizen.

 

Steeds wordt een perfect evenwicht gevonden tussen prijs/kwaliteit. Italië, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Scandinavië, Engeland,...

 

Op de bestemming kan deelgenomen worden aan excursies en is nederlandstalige begeleiding aanwezig. Daarnaast is er ook een aanbod van eendagsreizen naar o.a. Keukenhof,  Parijs,  Amsterdam en naar tal van kerstmarkten.

 

U kan dus niet alleen van uw wintervakantie met ons genieten, maar wij bieden u het hele jaar door reizen aan op uw maat gemaakt!

 


freeTOURS busreizen, dat is heerlijk comfortabel reizen naar de Spaanse zon!  

 

Ben je op zoek naar een betaalbare vakantie en wil je op een rustige, relaxte manier naar je bestemming reizen? Dan zijn onze busreizen iets voor jou! Wij beschikken over een recent wagenpark dat bestaat uit 4-sterren luxe dubbeldek autocars. Ze zijn voorzien van alle comfort om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Bovendien zijn onze busreizen uitstekend toegespitst op gezinnen met jonge kinderen.  Vraag onze brochure !

 

Om onderweg minder tijd te verliezen, geven wij maaltijden aan boord van onze autocars. Bij de heenreis bestaat dit uit een avondmaal en een ontbijt. Voor de terugreis is dit enkel een ontbijt. Er zijn ook snacks en verschillende dranken te verkrijgen aan boord en dit aan democratische prijzen!

 

Op uw vakantiebestemming zijn wij vertegenwoordigd door een Nederlandstalige host(ess). Bij hen kan uw terecht met uw vragen en/of problemen en voor het reserveren van excursies. Bent u om een af andere reden niet tevreden over uw hotel, neem dan met hen contact op zodat zij voor u kunnen bemiddelen. Op de meeste bestemmingen komt de host(ess) langs in de hotels. Het uur en de plaats wordt u meegedeeld op de bus of op de informatieborden in de verschillende hotels. Op de bestemmingen Rosas, Playa de Aro, Tossa de Mar en Salou kan u, voor bijstand en hulp, contact opnemen met de regionale vertegenwoordiging.

 

 

 

Skiworld biedt skivakanties aan naar de populairste skigebieden van Europa. Onze skivakanties onderscheiden zich door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U kunt bij ons zowel terecht voor all-inclusive skivakanties van een ruime week, alsook een miniskivakantie of short ski. Daarbij kunt u kiezen of u met eigen vervoer of onze luxe bussen richting uw skibestemming reist.

Welke skivakantie u ook uitzoekt: bij Skiworld zit u altijd goed !

Skiworld heeft jarenlange ervaring en deskundige reisadviseurs op het gebied van skivakanties. Door rechtstreeks met de hotels te onderhandelen, kunnen wij u een uitgebreid en scherp geprijsd aanbod tonen. Onze website wordt meerdere keren per dag geüpdatet, waardoor u steeds op de hoogte bent van de nieuwste acties, aanbiedingen en beschikbaarheden.

Ook in de zomerperiode kan Skiworld U laten genieten van de schitterende natuur van de Alpen.   Het laat U volop meegenieten van de brede waaier van sportieve en culturele activiteiten die de authentieke en gezellige dorpen te bieden hebben. 

Skiworld is onderdeel van TRAVEL & COACH COMPANY BVBA, met erkenningsnr A7327.

 

 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS