Wie is Skiworld ?

Ontdek ook onze andere producten :

 

Bezeten door de bergen? Bent u een liefhebber van fietsen? Wilt u graag in groep zoals de toppers de meest legendarische bergtoppen van Frankrijk overwinnen? Ook in de zomer kan u zich in de Franse Alpen volop uitleven met ‘Fietsen in de Alpen’! Aarzel niet om te surfen naar Fietsen in de Alpen voor méér info of boekingen.

 

Go East is de grootste aanbieder van reizen naar Indonesië op de Belgische markt & specialist op Thailand. Je kan genieten van een jarenlange service en een uitgekiend aanbod. Er wordt gevlogen met gerenommeerde vliegtuigmaatschappijen als Singapore Airlines, Qatar Airways, Eva Air, China Airlines, Garuda, Etihad Airways,... 

Wil je op vakantie naar Indonesië, kies dan voor Go East!  De Go East reisbrochure vertelt u er alles over.

Ook Sri Lanka en de Malediven staat nu op het programma van Go East.

 

Pam Vermeulen is dé referentie voor bus- en vlieg-busreizen. Hun aanbod gaat van begeleide stedentrips, rondreizen, vlieg-busreizen en cruise-busreizen. Steeds wordt een perfect evenwicht gevonden tussen prijs/kwaliteit. Italië, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Scandinavië, Engeland,... Op de bestemming kan deelgenomen worden aan excursies en is nederlandstalige begeleiding aanwezig. Daarnaast is er ook een aanbod van eendagsreizen naar o.a. Keukenhof,  Parijs,  Amsterdam en naar tal van kerstmarkten.

U kan dus niet alleen van uw wintervakantie met ons genieten, maar wij bieden u het hele jaar door reizen aan op uw maat gemaakt!

Skiworld biedt skivakanties aan naar de populairste skigebieden van Europa. Onze skivakanties onderscheiden zich door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U kunt bij ons zowel terecht voor all-inclusive skivakanties van een ruime week, alsook een miniskivakantie of short ski. Daarbij kunt u kiezen of u met eigen vervoer of onze luxe bussen richting uw skibestemming reist.

Welke skivakantie u ook uitzoekt: bij Skiworld zit u altijd goed !

Skiworld heeft jarenlange ervaring en deskundige reisadviseurs op het gebied van skivakanties. Door rechtstreeks met de hotels te onderhandelen, kunnen wij u een uitgebreid en scherp geprijsd aanbod tonen. Onze website wordt meerdere keren per dag geüpdatet, waardoor u steeds op de hoogte bent van de nieuwste acties, aanbiedingen en beschikbaarheden.

Ook in de zomerperiode kan Skiworld U laten genieten van de schitterende natuur van de Alpen.   Het laat U volop meegenieten van de brede waaier van sportieve en culturele activiteiten die de authentieke en gezellige dorpen te bieden hebben. 

Skiworld is onderdeel van INTERTRAVEL Corporation n.v.

 

Skiworld biedt in de zomer, onder de naam van 4Y Summercamps, ook zomerkampen aan voor jongeren.  In twee leeftijdsgroepen (11-13jaar en 14-16jaar) krijgen de jongeren de kans zich een ganse week uit te leven in verschillende sporten of avonturen in één van de schitterende Alpendorpen, Vaujany.  

Vaujany (Alpe d'Huez-Frankrijk) is dé uitgelezen plek omaan tal van sporten deel te nemen, ook enkele sporten te leren kennen of om avontuurlijk door de schitterende natuur te lopen, wandelen, klimmen of glijden.  Een supervakantie op maat van de jongeren, volledig begeleid, gekoppeld aan een pak fun en amusement. Méér info 

 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS