Eigen Vervoer

Shortski & Midweekski

 

Skiworld biedt shortski en midweek enkel aan inclusief de bus. Kiest U er toch voor om met eigen vervoer te reizen, dan ontvangt U daarvoor geen korting.

 

Routebeschrijving

 

Op elke hotelpagina kan U de perfecte locatie van het hotel of de residentie terugvinden.  U kan uw route verder uitwerken met Google Maps.

Aankomst

 

Op uw reisdocumenten zullen de aankomsturen in het hotel vermeld staan.  Kan U om de ene of de andere redenen niet tijdig arriveren, aarzel dan niet het hotel of de residentie te verwittigen.  Het hotel of de residentie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor laattijdige aankomst na 18u00.

 

 

Veiligheid

  • Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen zijn verplicht  in de Alpen.  Informeer U voldoende vooraf over de juiste afmetingen, en oefen best even vooraleer te vertrekken. over het rijden naar de wintersport en ga goed voorbereid op vakantie.

  • Winterbanden

    In Frankrijk en Italië is er geen wet die de uitrusting van een voertuig met winterbanden voorschrijft. Wie echter op met sneeuw bedekt wegdek met een slechte voertuiguitrusting een ongeval veroorzaakt, zal tot verantwoording worden geroepen.   Het reizen zonder winterbanden is daarom af te raden en volledig op eigen verantwoordelijkheid van de bestuurder.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS