Fluid Pricing

Skiworld biedt U steeds de meest voordelige skivakantie.

Skiworld gaat steeds op zoek naar de beste aanbiedingen en blijft alert voor nieuwe ontwikkelingen in de markt. Bovendien wenst Skiworld de reizigers die hun skivakantie vroeg boeken, te belonen met de voordeligste prijzen.

Tot 31/08 én voor een beperkt aantal kamers gelden uiteraard de vroegboekingsvoordelen . U geniet dan van de hoogste korting, niet alleen op het verblijf, maar ook op uw skipas, op de huur van het skimateriaal én op de bus.

Eens de vroegboekperiode voorbij of het aantal promotionele kamers volgeboekt, biedt Skiworld een groot aantal van zijn accommodaties aanbieden met ‘fluid pricing’ of fluctuerende prijzen.

Het invoeren van dit flexible prijzensysteem betekent namelijk, dat de prijzen voor een skivakantie per dag kunnen veranderen. Dit concept is gebaseerd op de beschikbare capaciteit op het moment van de boeking. Hoe groter de beschikbaarheid, hoe lager de prijs. Dankzij deze nieuwe vorm van prijsstelling profiteren de klanten die vroegtijdig reserveren veelal van de laagste prijzen. De prijzen in de brochure zijn de normale en tegelijkertijd maximumprijzen. De consument en reisagent kunnen steeds aan deze “normale” prijs boeken. Het is evenwel mogelijk dat de ‘actuele’ prijzen ingevolge het fluid pricing systeem lager uitvallen. Deze “fluid pricing” prijs kan dagelijks door de reisagent en consument online op  www.skiworld.be  geraadpleegd en tevens geboekt worden.

Aan u de keuze.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS