COVID-19

 

COVID19 – REISVERZEKERING

 

Indien u zelf een annulatie en/of bijstandsverzekering heeft, dient u zelf daar navraag te doen naar de algemene voorwaarden hieromtrent.

 

Via onze verzekeringsmaatschappij PROTECTIONS ontvingen we volgende info :

 

“Volgend op voorgaande communicatie en addendum aan de algemene voorwaarden, wensen wij te verduidelijken dat de uitsluitingen

voor epidemie en pandemie gelden voor zover deze toestand wordt bevestigd door een negatief reisadvies op de website van de FOD Buitenlandse Zaken.

Indien er geen epidemie of pandemie is in het land van vertrek of bestemming wordt een besmetting met Covid-19 beschouwd als een ziekte en blijft de dekking van kracht”

“De huidige waarborgen dekken annulering indien je voor afreis besmet raakt. Ook tijdens de reis wordt een besmetting met Covid-19 als een ziekte beschouwd voor zover er geen negatief reisverbod was bij vertrek.”

 

 

COVID19 – REISADVIES

Indien u een reis heeft geboekt, voorschot en/of saldo voldaan, het land van de bestemming code groen heeft, kan u enkel annuleren tegen de geldende wettelijke annulatievoorwaarden.

Wanneer FOD Buitenlandse zaken een negatief reisadvies uitvaardigt voor het land van bestemming zijn wij wettelijk verplicht onze afreizen te annuleren.

Uw voorschot/saldo wordt gewaarborgd volgens ministeriële voorschriften.

De Organisator heeft zekerheid gesteld voor de terugbetaling van de waarde van de tegoedbon in geval van financieel onvermogen,

zoals voorzien in het koninklijk besluit van 29 mei 2018 betreffende de bescherming tegen insolventie bij de verkoop van pakketreizen,

gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten.

De Organisator is verzekerd bij VVRO/MS Amlin Insurance SE, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel, BE 0644.921.425

 

 

COVID19 – MAATREGELEN

Hotels en bussen werden corona proof gemaakt, diverse richtlijnen en werkingsmethodes werden herzien.

Vanaf heden verzoeken we onze klanten zelf eigen dekentje, kussen en mondmasker op de bus te voorzien.

 

 

 

 

Wij kijken er alvast naar uit om jullie deze winter verwelkomen op één van onze bestemmingen!

 

 

STAY SAFE, STAY SKIING

 

Uw skiworld team

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS