Zomervakantie in de Alpen - Proficiat ! U wint !

Ontdek al onze bestemmingen  Les Deux Alpes    Zillertal

  RESERVEER NU ! 


 

Gratis verblijf

 Verblijf naar uw keuze ! 

 

 

 

Kies het allemaal iets dichter bij huis deze zomer en trek eens naar de Alpen, Skiworld geeft U een duwtje in de rug ...

 

In Hotel Les Clarines in Les Deux Alpes kan U terecht in een All Inclusive formule.  Het verblijf is voor U gratis, In juli en augustus behoort All Inclusive tot ons basispakket, per persoon betaalt U hiervoor een tarief vanaf € 179. Het hotel met buitenzwembad is uitstekend voor gezinnen met kinderen, les Deux Alpes laat U in de zomer toe te genieten van tal van activiteiten of van een rustige winkelnamiddag of terrasjestoer. Skiworld organiseert evennes tal van activiteiten.

 

Is deze periode niet haalbaar voor U, check dan onze korting van -60% op de officiële tarieven voor de periode 13/06/2017 - 16/09/2017.  

 

Heeft U voorkeur voor Tirol ?  Skiworld biedt U gratis verblijf aan in Pension Klammerschneider in het betoverende Zillertal.   Tussen 27/06 en 16/09 kan U enkel in All Inclusive boeken, aan zeer democratische prijzen.  Ontdek de speciale kinderkortingen. Voor verblijf in Hotel Untermetzger betaalt U een kleine méérprijs van 70€ per persoon.

 

  RESERVEER NU ! 

U vindt uw keuze ?


Evenementen-kalender

 Wat is er te doen ! 

Ontdek onze kalenders met de evenementen per bestemming  

Les Deux Alpes   Zillertal

 

Groepen

 Speciale prijzen 

Vraag ons naar uw groepsvoorwaarden.  Reeds vanaf 20 personen regelen wij voor U een op maat gemaakte offerte en service.  Heeft U speciale wensen, wij kunnen eraan tegemoet komen.  

skiworld@freetours.be

Of stel ons nu uw vraag  contact


 

 

 

 

 

 

 

Les Deux Alpes

 

Hotel Les Clarines

 Isère - Frankrijk 

 

Het zwembad van het Hotel Les Clarines is een element van verpozing in één zeer bruisend station.

Winter en zomer zijn er in Les Deux Alpes activiteiten. De zomer lokt vooral mountainbikers en wandelaars. Ook zomerskiërs zijn welkom op de gletsjers.  

Geniet van ons All Inclusive hotel, het is uitstekend gelegen in het dorp en geeft toegang tot de grote winkelstraat met de vele winkeltjes, supermarkten, terrasjes en restaurants.  

Eigenlijk vindt U alles in Les Deux Alpes, wil U er toch eens tussenuit, bezoek dan Venosc, met de vele ambachtenmarkten of Bourg d'Oisans.  U zit op en boogscheut van Alpe d'Huez, belangrijk voor de fietsers.

 

  Méér info & Reserveren  

 

 

 


Zell am Ziller

 

Hotel Untermetzger / Pension Klammerschneider  

 Zillertal - Oostenrijk 

 

Zell am Ziller ligt aan de toegangspoort van het Zillertal, beter kan U niet zitten om toegang te krijgen tot alle geneugten die het dal te bieden heeft.  Van gastronomie tot folklore, van wandelen tot fietsen, van rust tot muziekfeest.  De Zillerbahn brengt U doorheen het dal.

Hotel Untermetzger ligt centraal in het dal, Pension Klammerschneider op 400m van het centrum.  Beide dus goed gelegen om te genieten van het aanbod in het dorp.  Het dorp biedt een uitgebreid recreatiedomein met een openbaar zwembad met glijbanen en tal van speeltuigen vor de kinderen.  

De mountainbikers en de cyclofietsers komen volop aan hun trekken, wandelaars kunnen kiezen uit méér dan 200 vooraf uitgestippelde routes, voor jong en oud.

 

  Méér info & Reserveren  

 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS